Alles met logo

Delen:


 Over allesmetlogo


- Algemene bedrijfsgegevens
- Prijzen
- Afwijkingen
- Leveringsvoorwaarden

Algemene bedrijfsgegevens
allesmetlogo is een onderdeel van Logoprint BV. Logoprint BV is al meer dan 20 jaar actief op de promotionele markt. Wij beschikken dus over veel ervaring. Of het nu gaat om pennen, polo’s, t-shirts, bedrukken of borduren, wij produceren 90% in eigen huis!!

Logoprint BV
Koningslijn 20
7312 GH  Apeldoorn
Tel. 055-3550304
Fax. 055-3560551
 
KVK nummer : Kvk Apeldoorn 08177031
BTW nummer : NL891551740B01
Bankrekening : Rabobank Apeldoorn 
IBAN: NL77 RABO 014 18 76 980

Prijzen
Alle prijzen op allesmetlogo zijn in Euro's excl. BTW en gelden tot het verschijnen van de volgende catalogus of tot nader order.
 
Afwijkingen
Invoer- en verwerkingsfouten in catalogi en website verplichten ons niet tot levering. Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in catalogi, toegezonden monsters of website. Afhankelijk van uw beeldscherm en systeeminstellingen, kunnen kleuren op de website meer afwijken.

Leveringsvoorwaarden
Op onze transacties zijn de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder K.V.K nr. 2166 te Zutphen. Een eerste exemplaar wordt op uw verzoek kostenloos toegezonden.

Bij het plaatsen van een bestelling, verklaart u kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.
Logoprint houdt zichzelf het recht voor om leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.


  Verzending en bezorging

- Levertijd
- Het pakket online tracken
- Verzendkosten
- Afhalen

Levertijd:
De levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen, na ontvangst van de getekende orderbevestiging & drukproef. Iets sneller nodig kijk dan op www.spoedmetlogo.nl of neem contact met ons op verkoop@allesmetlogo.nl

Het pakket online tracken:
Met DPD trackingnummer kunt u uw bestelling volgen op de website van DPD (www.DPD.nl). Het trackingnummer vindt u in de mail die u ontvangt zodra wij uw order verzendklaar hebben gemaakt. Over het algemeen kunt u pas de volgende ochtend de status van uw pakket zien.

Verzendkosten:
Voor orders met een goederenwaarde lager dan € 350,00 (excl. BTW) brengen wij € 9,50 behandelings/verzendkosten in rekening.

Afhalen:
U  kunt uw bestelling eventueel ook afhalen, dit kan op werkdagen van 08:30 tot 17:00. U dient dit duidelijk aan te geven bij uw bestelling.


Betalen

- IDEAL
- Vooruitbetaling
- Betalen bij de koerier (rembours)

IDEAL:
Heeft u toegang tot internetbankieren bij diverse banken kunt zonder speciale software gebruik maken van IDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank. Als wij u betaling ontvangen hebben stuur wij u hiervan een e-mail ter bevestiging.

Vooruitbetaling:
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Logoprint BV. Dit kunt u eenvoudig doen via internetbankieren. Vermeld bij het overmaken het ordernummer, deze staat in uw orderbevestiging. Als wij u betaling ontvangen hebben stuur wij u hiervan een e-mail ter bevestiging.

Betalen bij de koerier (rembours):
U dient het bedrag contant en gepast te betalen aan de koerier van DPD. Voor deze manier van verzenden zijn wij genoodzaakt om € 10,00 extra in rekening te brengen, vanwege de extra kosten die DPD hiervoor in rekening brengt. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor rembours heeft gekozen.  Uw bestelling

- Hulp bij het plaatsen van een bestelling
- Orderstatus per e-mail
- Orderbevestiging
- Drukproef
- Betaalbevestiging
- Verzendbevestiging
- Annuleren of wijzigen

Hulp bij het plaatsen van een bestelling

Het plaatsen van een bestelling bij  allesmetlogo gaat heel gemakkelijk. Het bestelproces bestaat uit een aantal duidelijk stappen.

 

1. Selecteer uw product(en)
- Kies uw product
- Klik op de gewenste kleur om deze te kiezen
- Kies uw bedrukking(s) postitie(s)
 
2. Bedrukking/Borduring
- Kies per bedrukking(s) positie of u tekst of een logo wil uploaden
- Kies het aantal kleuren waaruit uw bedrukking/borduring bestaat
- Voer uw PMS kleur in of gebruik het kleurenpalet om een kleur te kiezen.
- Upload uw logo
- Kies (indien u voor tekst gekozen) het te gebruiken lettertype
- Voer (indien u voor tekst gekozen heeft de tekst in
- Klik op Bestel

Nu kunt ook nog meer artikelen selecteren, voor dit artikel(en) geldt dan dezelfde bedrukking(s) opties als het eerst gekozen artikel. De webshop telt nadat u het tweede product gekozen hebt en bestelt de aantallen bij elkaar op. Helaas geldt niet voor reklameartikelen zoals pennen, aanstekers enz. en relatiegeschenken.

 

3. Adresgegevens

Hier dient u uw gegevens in te vullen wat wij nodig om de artikelen bij u af te leveren. Klaar met invoeren, klik dan op volgende

 

4. Kies uw betaalmethode

Hier kunt u de gewenste betaalmethode kiezen, IDEAL, vooruitbetaling, betalen bij de koerier (Rembours).

 

5. Bevestiging van uw bestelling

Hier ziet u een overzicht van uw bestelgegevens.

Klopt alles? Dan kunt u uw bestelling afronden met de knop Plaats bestelling
Wilt u iets veranderen klik dan op wijzig bestelling en pas uw bestelling aan.

Orderstatus per e-mail
Nadat wij uw order hebben ontvangen ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierin staat een overzicht van de door u bestelde artikelen. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dit niet het geval neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer 055-3550304

Orderbevestiging
Aan de hand van uw bestelling maken wij een definitieve orderbevestiging.
Hierin staat duidelijk vermeldt:
- Welke artikelen u besteld heeft, hoeveelheid, kleur en eventueel maat.
- Op welke manier het artikel voorzien wordt van uw logo, positie en de kleur(en)

Deze orderbevestiging dient u samen met de digitale drukproef voorzien van uw handtekening voor akkoord naar ons terug te sturen. Dit kunt u doen per fax of per post. U kunt ook de orderbevestiging&drukproef printen, ondertekenen en vervolgens ingescand naar ons toe mailen verkoop@allesmetlogo.nl
 
Drukproef
Vooraf wordt altijd eerste een digitale drukproef gemaakt zodat er geen vergissing kan ontstaan m.b.t. logo's kleuren enz.
In de drukproef vindt u het bestelde artikel (indien mogelijk) met daarop uw logo/tekst waarbij de exacte afmeting en de drukkleuren vermeldt staan. Controleer deze goed!!
Deze drukproef dient u samen met de orderbevestiging voorzien van uw handtekening voor akkoord naar ons terug te sturen. Dit kunt u doen per fax of per post. U kunt ook de orderbevestiging&drukproef printen, ondertekenen en vervolgens ingescand naar ons toe mailen verkoop@allesmetlogo.nl

Verzendbevestiging
Zodra  allesmetlogo uw pakket verstuurt ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging. Hierin staat de pakketcode van de DPD, met deze code kunt u eenvoudig u pakket volgen. Let op: over het algemeen kunt u pas de volgende ochtend de status van uw pakket zien.

Annuleren of wijzigen
Wilt u een reeds geplaatste bestelling wijzigen. Dat is mogelijk! Neem wel direct contact met ons op tel. 055-3550304.

 
Uw logo

- Hoe moet mijn logo aangeleverd worden
- Hoe kan ik mijn logo aanleveren
- Hoe kom in aan de genoemde bestanden.
- Ik kan niet aan de genoemde bestanden komen wat nu

Hoe moet mijn logo aangeleverd worden?
Graag ontvangen wij uw logo in de vorm van een:
EPS bestand voor de PC
Ai-bestand voor de PC (Adobe Illustrator CS2)
CDR-bestand (Corel Draw versie 11 of lager)
Bij CDR bestanden graag eventuele tekst omzetten naar lettercontouren (krommen) of het betreffende lettertype bijvoegen.

Hoe kan ik mijn aanleveren?
U kunt uw logo toevoegen (uploaden) bij het plaatsen van uw bestelling.
Email: verkoop@allesmetlogo.nl
Opsturen van een CD, DVD of diskette per post.

Hoe kom ik aan de genoemde bestanden?
Als u zelf niet beschikt over de juiste bestanden, dan zijn deze meestal op te vragen bij uw ontwerper, reclameburo of h
uisdrukker van uw briefpapier/visitekaartjes.

Ik kan niet aan de genoemde bestanden komen wat nu?
Uiteraard kunt ons ook andere bestandsformaten van uw logo mailen zoals; JPG, Bitmap, TIFF, PNG. Mochten wij
deze bestanden niet direct kunnen gebruiken dan zullen wij u eerst informeren over de eventuele kosten om uw aangeleverde logo om te zetten naar een EPS bestand.


  Contact

- Per e-mail
- Per telefoon
- Per fax
- Per post
- Showroom
- Nieuwsbrief
- Openingstijden
- Locatie en routebeschrijving
 

Per e-mail
Vragen kunt u mailen naar verkoop@allesmetlogo.nl   tijdens onze openingstijden kunt u snel een inhoudelijk reactie verwachten.

 

Per telefoon
Telefonisch is  allesmetlogo tijdens openingstijden te bereiken onder telefoonnummer 055-3550304

Per fax
Indien u ons een fax wilt sturen kunt u dit doen naar faxnummer 055-3560551


Per post
Uw brieven kunt u sturen naar

Logoprint

Koningslijn 20

7312 GH    Apeldoorn

 

Showroom

allesmetlogo beschikt over een ruime showroom waar de complete collectie te bekijken en passen is. U kunt hier tijdens openingstijden terecht en eventueel op afspraak in het weekend.

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte gehouden worden van speciale aktie’s, nieuws enz. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Openingstijden
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00

Locatie en Routebeschrijving

Logoprint / allesmetlogo
Koningslijn 20

7312 GH  Apeldoorn

 

 
 
 


  Klachten


- Ideeën
- Klachten

Ideeën
Heeft u een idee of suggestie, laat het ons weten, het liefst per e-mail. Wij proberen steeds onze service te verbeteren. Al uw ideeën en suggesties zijn welkom.

 

Klachten

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten, het liefst per e-mail. U ontvangt van ons dan z.s.m. een inhoudelijke reactie.